Tietoa Meistä

Parhaattreenit.fi -tiimi etsii sinulle kaikki parhaat kunto-ohjelmat ja urheiluvaatteita sekä lisäravinteita myyvät nettikaupat, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille.

Emme kuitenkaan ole liikunta-alan koulutettuja asiantuntijoita, vaan perustamme kaikki testaukset ja kirjoittamamme esittelyt omakohtaiseen kokemukseen. Emme myöskään tarjoa asiakaspalvelua sivustollamme esiteltyihin tuotteisiin ja palveluihin liittyen.

Mikäli ostat jonkun sivustollamme esitellyn tuotteen tai palvelun sivustomme linkkien kautta, ole mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan.

Olemme itse aktiivisia liikkujia. Pääasiassa ravaamme salilla neljä kertaa viikossa, mutta hyötyliikumme myös fillarilla ja kävellen.  Palvelut, joita esittelemme sivustollamme, ovat hyväksi havaittuja ja luotettavia.

Sivustollamme näkemäsi linkit ovat affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen rahallisen korvauksen, toisin sanoen komission, mikäli teet ostoksen sivustomme kautta. Saamamme korvaus ei vaikuta ostamasi palvelun hintaan.

Mitä muuta sitten teemme? Sivuston taustalla on yritys nimeltä Mimmi Media. 

Toimintamme on kahdenlaista: tuotamme hakukoneoptimoitua tekstisisältöä ja muita online markkinoinnin palveluita useille eri asiakasyrityksille ympäri Eurooppaa. Tämän lisäksi tuotamme myös omia kumppanuusmarkkinointisivustoja.

Muita tuottamiamme sivustoja on esimerkiksi  Parhaatvaatekaupat.fi. 

Parhaatvaatekaupat.fi esittelee sinulle verkossa toimivia vaatekauppoja.  Tämän sivuston tarkoituksena ei ole etsiä sinulle edullisimpia vaatteita, vaikka tarjouksia siellä esittelemmekin. Löydät sivustolta tietoa  trendeistä, ja käsittelemme myös kaikenlaista yleistä pukeutumiseen liittyen.

Meillä on kokemusta kumppanuusmarkkinoinnista pian jo usean vuoden vuoden ajalta. Ennen kuin perustimme omia sivustojamme työskentelimme muiden yhtiöiden palveluksessa mm. sisällöntuotantoon ja brändäykseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutustaustaa tiimissämme löytyy sähköisen liiketoiminnan perustutkinnosta kansainväliseen markkinointiin (MBA).

Haluatko mainostaa sivustollamme? Lähetä viestisi osoitteeseen contact@mimmimedia.com