Urheiluvälineet kotiin ja lenkille

Liikkuminen kotona voi monesti vaatia hieman vastusta. Kehonpainotreenit ovat monelle riittäviä, mutta toisaalta esimerkiksi vastuskuminauhat ja jopa kokonaiset kuntolaitteet ovat nyt suosittuja hankintoja. Löydät parhaat urheiluvälineet kotiin  ja lenkille kauttamme! 

Löydä liikuntavälineet kotiin verkkokaupoista

Haluatko lisätä liikunnan osuutta arjessasi? Kotiin hankittavat liikuntavälineet voivat olla loistava tapa tehdä siitä helpompaa ja motivoivampaa. Tässä muutamia vinkkejä liikuntavälineiden löytämiseen kotiin:

  1. Kuntoiluvälineet: Hanki esimerkiksi kuntopyörä, juoksumatto, crosstrainer, soutulaite tai kuntosalilaitteita kotikäyttöön. Ne mahdollistavat monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun omassa kodissasi.

  2. Käsipainot ja vastuskuminauhat: Käsipainot ovat käteviä kotiharjoitteluun ja tarjoavat monipuolisia treenivaihtoehtoja. Vastuskuminauhat ovat erinomaisia lihaskuntoharjoituksiin.

  3. Joogamatto ja -tarvikkeet: Jooga on loistava tapa parantaa liikkuvuutta ja voimaa. Hanki mukava joogamatto ja mahdollisesti joogatiiliä, -vyö ja -lohkoja.

  4. Hyppynaru: Hyppynaru on tehokas väline aerobiseen harjoitteluun ja kardiovaskulaariseen kuntoiluun.

  5. Painonnostotanko ja -painot: Jos olet kiinnostunut voimanostosta tai CrossFitista, hanki painonnostotanko ja levypainot kotikäyttöön.

  6. Harjoituspallo: Käytä harjoituspalloa tasapainon ja ydinlihasten harjoitteluun. Se soveltuu erinomaisesti myös venyttelyyn.

  7. Online-ohjelmat ja sovellukset: Hyödynnä online-harjoitusohjelmia ja liikuntasovelluksia, jotka voivat ohjata sinua kotona tehtävissä treeneissä.

  8. Treenivaatteet ja -kengät: Osta mukavat treenivaatteet ja -kengät, jotka tekevät harjoittelusta miellyttävämpää.

Olipa liikuntatavoitteesi sitten painonpudotus, voiman lisääminen, joustavuuden parantaminen tai yleinen hyvinvoinnin ylläpitäminen, kotiin hankitut liikuntavälineet voivat auttaa sinua saavuttamaan ne. Valitse välineet, jotka sopivat tarpeisiisi ja joihin sinulla on tilaa kotona. Aloita aktiivisempi elämä kotisi mukavuudesta!

Millaiset urheiluvälineet kotiin kannattaa hankkia?

Tietenkin sellaiset, jotka palvelevat tarpeitasi ja tottumuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä missä aloittelevalle kotitreenaajalle riittävät erilaiset vastuskuminauhat, voi kokeneempi treenaaja haluta kotiinsa jopa kuntosalilaitteita.

Tänä päivänä moderni kotisali voi sisältää useampiakin eri laitteita leuanvetotangosta juoksumattoon.

Kun tarkoituksena on hankkia urheiluvälineet kotiin olennaista on se, että ostat ne aitoon tarpeeseen. Hetken mielijohteesta ei esimerkiksi kannata hankkia usean sadan euron spinningpyörää.

Jos siis olet epävarma siitä, miten paljon todellisuudessa treenaat kotona, kannattaa lähteä liikkeelle hieman varovaisemmin. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, niin myös urheiluvälineiden ja kotisalin kohdalla.

Kotisali laitteet

Kotisali laitteet voi terminä kattaa laajan valikoiman erilaisia välineitä. Kotiin hankitaan yleensä ensimmäiseksi helposti piiloon laitettavia välineitä, kuten vastuskuminauhoja ja käsipainoja. Mikäli kotoa löytyy ylimääräistä tilaa kunnolla, on kotisali varsin nykyaikainen ja fiksu vaihtoehto.

Suosituimmat kotisali laitteet ovat tällä hetkellä soutulaite ja kuntopyörä. Spinning pyörä kotiin on nyt monella hankintalistalla, kun kuntosalit ja kuntokeskukset ovat sulkeutuneet suuressa osassa maata.

Juoksumatto kotiin on tyypillisesti jo hieman arvokkaampi hankinta. Esimerkiksi Fitnesstukusta laitteen voi ostaa kuitenkin melko edullisesti, sillä se lähtee hieman yli tonnilla. Kannattaa myös hankkia tehokas kotitreeni ohjelma, oli käytössä laitteita tai ei. Näin treenaamisesta saa taatusti fiksua ja turvallista.

 

Liikuntavälineet verkkokauppa sivustolta kätevästi jopa kotiovelle

Kuntoilulaitteet kotiin on nykyisin varsin helppo tilata. Tyypillisesti urheiluvälineitä voi toki hankkia myös fyysisistä kaupoista, ja jopa Prismasta saa erinomaisia levytankosettejä.

Mikäli haaveissa on kuitenkin saada muutakin kuin levytanko kotiin, on hyvä tsekata erilaiset verkkokaupat, jotka myyvät liikuntavälineitä.

Me olemme kasanneet niistä parhaat sivustollemme, vilkaise siis uudemman kerran ylempänä näkemääsi listaa.

 

Hobby Hall on tällä hetkellä yksi monipuolisimmista verkkokaupoista tällä saralla. Löydät sivustolta käytännössä kaiken tarvittavan. Tarjolla on esimerkiksi

 

Kotisali kuntoon ja kroppa sekä mieli kondikseen

Kuntokeskukset ja monet muutkin liikuntapaikat ovat nyt sulkeutuneet ja toistaiseksi on varsin epävarmaa, miten homma jatkuu kesää kohti. Kuntoilun ei kuitenkaan tarvitse päättyä tai jäädä tauolle, vaan kotonakin on mahdollista saada hiki pintaan ja kunto kasvamaan.

Hankkimalla erilaiset urheiluvälineet kotiin saat treenaamiseen lisää puhtia ja vastusta. Monen haaveissa on nyt jopa kokonainen oma kotisali, mutta liikuntavälineet kotiin voivat olla niinkin yksinkertaisia, kuin vastuskuminauhat tai painovyö.