Urheiluvälineet kotiin ja lenkille

Liikkuminen kotona voi monesti vaatia hieman vastusta. Kehonpainotreenit ovat monelle riittäviä, mutta toisaalta esimerkiksi vastuskuminauhat ja jopa kokonaiset kuntolaitteet ovat nyt suosittuja hankintoja. Löydät parhaat urheiluvälineet kotiin  ja lenkille kauttamme! 

Löydä liikuntavälineet kotiin verkkokaupoista

Olemme koonneet listan verkkokaupoista, jotka toimittavat urheiluvälineet kotiin. Valikoimissa on sekä edullisia vastuskuminauhoja että laitteita, joilla kotisali rakentuu näppärästi.

Coolshop

Välineet, elektroniikka
Tunnetut brändit valtava valikoima
 • Juoksumatot
 • Vastuskuminauhat ja painoliiivit
 • Kahvakuulat, hyppynarut jne

Hobby Hall

Välineet, elektroniikka
Satoja tuotteita monipuoliseen sporttiin
 • Kuntopyörät, juoksumatot jne
 • Painot, treenipenkit, levytangot
 • Paljon muuta!

Fitnesstukku

Välineet, elektroniikka
Yli 15 000 huipputuotetta
 • Juoksumatot
 • Soutulaitteet
 • Kotitreenipaketit jne

OutletPutiikki

Välineet, elektroniikka
Monipuolinen valikoma tuotteita
 • Joogarenkaat
 • Kuntoilujärjestelmät
 • Vaatteita sporttiin

Millaiset urheiluvälineet kotiin kannattaa hankkia?

Tietenkin sellaiset, jotka palvelevat tarpeitasi ja tottumuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä missä aloittelevalle kotitreenaajalle riittävät erilaiset vastuskuminauhat, voi kokeneempi treenaaja haluta kotiinsa jopa kuntosalilaitteita.

Tänä päivänä moderni kotisali voi sisältää useampiakin eri laitteita leuanvetotangosta juoksumattoon.

Kun tarkoituksena on hankkia urheiluvälineet kotiin olennaista on se, että ostat ne aitoon tarpeeseen. Hetken mielijohteesta ei esimerkiksi kannata hankkia usean sadan euron spinningpyörää.

Jos siis olet epävarma siitä, miten paljon todellisuudessa treenaat kotona, kannattaa lähteä liikkeelle hieman varovaisemmin. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, niin myös urheiluvälineiden ja kotisalin kohdalla.

Kotisali laitteet

Kotisali laitteet voi terminä kattaa laajan valikoiman erilaisia välineitä. Kotiin hankitaan yleensä ensimmäiseksi helposti piiloon laitettavia välineitä, kuten vastuskuminauhoja ja käsipainoja. Mikäli kotoa löytyy ylimääräistä tilaa kunnolla, on kotisali varsin nykyaikainen ja fiksu vaihtoehto.

Suosituimmat kotisali laitteet ovat tällä hetkellä soutulaite ja kuntopyörä. Spinning pyörä kotiin on nyt monella hankintalistalla, kun kuntosalit ja kuntokeskukset ovat sulkeutuneet suuressa osassa maata.

Juoksumatto kotiin on tyypillisesti jo hieman arvokkaampi hankinta. Esimerkiksi Fitnesstukusta laitteen voi ostaa kuitenkin melko edullisesti, sillä se lähtee hieman yli tonnilla. Kannattaa myös hankkia tehokas kotitreeni ohjelma, oli käytössä laitteita tai ei. Näin treenaamisesta saa taatusti fiksua ja turvallista.

 

Liikuntavälineet verkkokauppa sivustolta kätevästi jopa kotiovelle

Kuntoilulaitteet kotiin on nykyisin varsin helppo tilata. Tyypillisesti urheiluvälineitä voi toki hankkia myös fyysisistä kaupoista, ja jopa Prismasta saa erinomaisia levytankosettejä.

Mikäli haaveissa on kuitenkin saada muutakin kuin levytanko kotiin, on hyvä tsekata erilaiset verkkokaupat, jotka myyvät liikuntavälineitä.

Me olemme kasanneet niistä parhaat sivustollemme, vilkaise siis uudemman kerran ylempänä näkemääsi listaa.

 

Hobby Hall on tällä hetkellä yksi monipuolisimmista verkkokaupoista tällä saralla. Löydät sivustolta käytännössä kaiken tarvittavan. Tarjolla on esimerkiksi

 

 • Juoksumatot, kuntopyörät, crosstrainerit, soutulaitteet
 • Treenipenkit, käsipainot, tangot, painot ja stepperit
 • Välineet aerobiciin, joogaan ja pilatekseen
 • Hulavanteet ja fitness-tarvikkeet

Kotisali kuntoon ja kroppa sekä mieli kondikseen

Kuntokeskukset ja monet muutkin liikuntapaikat ovat nyt sulkeutuneet ja toistaiseksi on varsin epävarmaa, miten homma jatkuu kesää kohti. Kuntoilun ei kuitenkaan tarvitse päättyä tai jäädä tauolle, vaan kotonakin on mahdollista saada hiki pintaan ja kunto kasvamaan.

Hankkimalla erilaiset urheiluvälineet kotiin saat treenaamiseen lisää puhtia ja vastusta. Monen haaveissa on nyt jopa kokonainen oma kotisali, mutta liikuntavälineet kotiin voivat olla niinkin yksinkertaisia, kuin vastuskuminauhat tai painovyö.