Parhaat treenivalmentajat somessa

Jos etsit inspiraatiota ja motivaatiota kuntosalille vuonna 2023, kannattaa seurata Suomen parhaita kuntosalivaikuttajia. Nämä ovat ihmisiä, jotka jakavat treenejään, vinkkejään ja motivaatio postauksiaan Instagramissa ja joilla on suuri ja uskollinen fanijoukko

Olitpa sitten kiinnostunut kehonrakennuksesta, laihduttamisesta, hyvinvoinnista tai vain hauskanpidosta, olemme varmoja, että löydät oikean treenivalmentajan juuri sinulle.

Tässä muutamia Suomen 2023 parhaita treenivalmentajia sekä kuntosalivaikuttajia, jotka sinun kannattaa tsekata.

Marika Hongisto

Marika Hongisto on kuntosalin omistaja, kuntovalmentaja ja tankotanssin ohjaaja. Hänellä on yli 12 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän julkaisee kuvia ja videoita treeneistään, kilpailuista ja elämäntyylistään.

Hän on myös bikini fitness -urheilija, ja hän on kilpaillut useissa kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. Hänet tunnetaan positiivisesta asenteestaan, omistautumisestaan ja intohimostaan kuntoiluun. https://www.instagram.com/marikahongisto/ 

Kipa Tiivola

Kipa Tiivola on ratkaisukeskeinen mielenvalmentaja ja fitness-alan ammattilainen.

Hänellä on yli 18 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa treenaamisesta, valmennuksesta ja henkilökohtaisesta elämästään. Hän on myös Les Mills Nordic -liikuntaohjelman kouluttaja, joka tarjoaa ryhmäliikuntatunteja ja musiikkia.

Hänet tunnetaan huumoristaan, energisyydestään ja karismastaan. https://www.instagram.com/kipatiivola/ 

Parhaat treenivalmentajat somessa

Anni Lipponen

Anni Lipponen on fitness-elämäntapavaikuttaja ja opiskelija. Hänellä on yli 3000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa treeneistään, ravinnosta ja muodista.

Hän on myös useiden fitness- ja vaatemerkkien, kuten ICANIWILLin, Myproteinin ja Lohilon, lähettiläs. Hänet tunnetaan muodonmuutoksestaan, itsevarmuudestaan ja tyylistään.

Zahra Khan

Zahra Khan on terveys- ja fitness-vaikuttaja ja opiskelija.

Hänellä on yli 8 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa joustavasta ruokavaliostaan, kestävästä painonpudotuksestaan ja etnisestä taustastaan.

Hän on kotoisin Afganistanista, mutta asuu Suomessa. Hänet tunnetaan rehellisyydestään, tietämyksestään ja monipuolisuudestaan.

JC (Justin)

Lentokapteeni ja fitness-vaikuttaja. Hänellä on yli 13 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa matkoistaan, treeneistään ja elämäntyylistään.

Hän on myös malli ja valokuvaaja, ja hänellä on usein koira mukana postauksissaan. Hänet tunnetaan seikkailusta, charmistaan ja ruumiinrakenteestaan.

Kerttu Rissanen

Kerttu Rissanen on ryhmäliikunnanohjaaja, joogaopettaja ja näyttelijä.

Hänellä on yli 131 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa kuntoilutunneistaan, joogaharjoituksistaan ja näyttelijäprojekteistaan.

Hän toimii myös Les Mills Finlandin vetäjänä, joka tarjoaa ryhmäliikuntatunteja ja musiikkia. Hänet tunnetaan lahjakkuudestaan, kauneudestaan ja siroudestaan.

Meri Turunen

Meri Turunen on fitnessmalli, personal trainer ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänellä on yli 53 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa treeneistään, mallintyöstään ja henkilökohtaisesta elämästään.

Hän on myös entinen kilpailija Love Island Suomi -deittirealityohjelmassa. Hänet tunnetaan vahvuudestaan, glamouristaan ja persoonallisuudestaan.

Lotta Harala

Lotta Harala on 100 metrin estejuoksija ja Puma-urheilija. Hänellä on yli 56 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän julkaisee kuvia ja videoita harjoittelustaan, kilpailuista ja elämäntyylistään.

Hän on myös fitnessmalli ja valmentaja, ja tekee usein yhteistyötä eri brändien ja yritysten kanssa. Hänet tunnetaan nopeudestaan, ketteryydestään ja voimastaan.

Veera Könönen

Veera Könonen on wellness fitness-vaikuttaja ja valmentaja. Hänellä on yli 14 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa treenaamisesta, ravitsemuksesta ja elämäntavoista.

Hän kilpailee myös Wellness-divisioonassa, joka on uusi kategoria IFBB:n ammattilaisliigassa, joka suosii naisia, joilla on isompi ja lihaksikkaampi alavartalo kuin bikinidivisioonassa. Hänet tunnetaan omistautumisestaan, intohimostaan ja tuloksistaan.

Sofie Sabrie S

Sofie on bikini fitness-urheilija ja fitness-vaikuttaja. Hänellä on yli 7 000 seuraajaa Instagramissa, jossa hän postaa treeneistään, kilpailuista ja elämäntyylistään.

Hän kuuluu myös Euphoria Fitness Team -ryhmään, joka koostuu fitness-ammattilaisista ja -urheilijoista. Hänet tunnetaan kurinalaisuudestaan, tyylikkyydestään ja kurveistaan.

Yhteenveto

Nämä ovat Suomen 2023 parhaat kuntosalivaikuttajat, joita sinun kannattaa seurata.

He ovat hauskoja, muodikkaita ja hyväkuntoisia, ja he inspiroivat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Löydät heidät Instagramista tai heidän verkkosivuiltaan tai blogeistaan.

Voit myös olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, esittää heille kysymyksiä tai liittyä heidän verkkoyhteisöihinsä.

He ovat aina valmiita jakamaan vinkkejä, ohjeita ja tarinoita kanssasi.

Tsekkaa myös:

Parhaat ja edulliset treenivaatemerkit

Parhaat treenisovellukset